My personal friends

B.Polanec 

 

B.Polanec is a brand designed by the interdisciplinary Slovenian graphic and artist Boštjan Polanec.

 

 

" I am researching myself through different techniques, materials and my eyes are wide opened.

I am unpredictable, random, various, always growing and learning. Never knowing where I am going until I get there, connected to my work / designs everywhere and all the time, which allows me to never be the same person twice. My simplicity is shown at one point: I always exactly know what I want to do."

 

 

V studiju B se vrhunska ekipa vsak dan trudi približati svojim strankam. Uporabljajo najboljše izdelke iz široke ponudbe frizerskega in kozmetičnega materjala.

Vedno so v koraku s časom in trendi, saj se nenehno izobražujejo in nadgrajujejo svoje znanje. Vedno se z enako zavzetostjo trudimo ugoditi sleherni želji posameznika, z edinstvenimi izdelki za lase in make up. Vsako stranko razvajajo v kozmetičnem salonu, kjer nudijo od nege ovraza, do urejanja nohtov, ter permamentnega make up-a.

 

 

Ob železnici, restavracija in picerija, kjer vam postrežejo tako kot znamo oni. Z dušo in srcem za hrano in prijaznim osebjem, bo restavracija v vaših mislih in “želodčku” dobila podobo, ki so jo ustvarili za vas. Pri njih pišejo besedo hrana z veliko začetnico in je njihova prva in glavna skrb.

Organizirajo slavnostna kosila ali večerje, poslovna srečanja, zaključene družbe, poročne zabave.

 

Spletna stran uporablja piškotke za optimalno delovanje.Če boste        ostali na njej, se strinjate z njihovo uporabo.            

© 2014 by B.Polanec

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now